Coaching in Den Haag en online voor creatievelingen

Werk jij in de creatieve sector of ben jij juist die creatieveling die zich in een niet-creatieve werkomgeving staande moet houden? Met coaching in Den Haag, in mijn eigen coachingstudio of online, help ik je om jouw potentie maximaal tot bloei te brengen. Voel jij jezelf minderwaardig omdat je onvoldoende erkenning krijgt? Of heb je het idee dat jouw creativiteit, om wat voor reden dan ook stagneert? Ik ben van mening dat, om gelukkig te zijn, iedereen zijn talenten moet leven. Door jou tot de kern te brengen van wie je bent en je daar te laten ontdekken wat jij nodig hebt om juist dát in de wereld te zetten waar jij goed in bent, help ik jou daarbij. Als schrijver, theatermaker en coach voor creatievelingen, coach ik jou op een kernachtige manier en ben ik vertrouwd met creatieve (denk)processen. Ben je nieuwsgierig? Neem dan contact op voor een gratis kennismaking (06-16852729 judithderijke@rocacoaching.nl) Waarom zou je niet jouw creatieve vleugels uitslaan zodat je trots kunt zijn op jezelf? Ontdek jouw volledige potentieel en leer het maximaal te benutten door nu een gratis kennismakingsgesprek in te plannen voor coaching in Den Haag of online.

Coaching in Den Haag bij creatieve projecten

Ben je op zoek naar coaching in Den Haag gericht op het tot stand komen van een creatief project (roman, kunstwerk, theaterprogramma)? Of wil je dichter bij de essentie te komen van je kunstenaarschap? Of misschien ervaar je een creative block dat je aan wilt pakken? Als je behoefte hebt aan een sparringpartner die met jou meedenkt, een coach die jou inspireert, blokkades weghaalt en het beste in jou naar boven haalt, neem dan contact op met Roca coaching in Den Haag. Afhankelijk van waar je tegenaan loopt stellen we dan een traject samen waardoor jij tot de kern van jouw kunstenaarschap of een project zal komen. Bel of mail me (06-16852729 judithderijke@rocacoaching.nl) en vraag direct een gratis intakegesprek aan voor coaching in Amsterdam of Den Haag!

Maak een afspraak
Image

Keukentafelcoaching of wandelcoaching

Wil je live of digitaal even bijtanken en tegen een vriendelijk tarief (bij)kletsen en inspiratie opdoen? Coaching in Rotterdam of online is bij mij ook mogelijk in de vorm van keukentafelcoaching. Soms wil je als creatieveling gewoon even sparren, ongegeneerd over jezelf of over je werk praten, een levensvraag bespreken of een creatief project. Hier wil je niet altijd je vrienden, partner of collega mee belasten. Wil je ondertussen ook nog in beweging blijven en buiten zijn? Bij Roca Coaching voor creatievelingen is ook wandelcoaching mogelijk! Dus heb je behoefte aan een luisterend oor, een creatieve denkmachine die jou (desgewenst!) van advies en inspiratie voorziet? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan voor coaching in Den Haag of online!