Coaching in Den Haag en online

Werk jij in de creatieve sector of ben jij juist die creatieveling die zich in een niet-creatieve werkomgeving staande moet houden? Met coaching in Den Haag in mijn eigen coachingstudio of online help ik jou om jouw potentie tot bloei te brengen. Merk je dat je jezelf minderwaardig voelt omdat je onvoldoende erkenning krijgt? Of heb je het idee dat jouw creativiteit om wat voor reden dan ook stagneert? Ik ben van mening dat iedereen zijn talenten zou moeten leven. Dit doe ik door je tot de kern te brengen wie je bent en jou te laten ontdekken wat jij nodig hebt om juist dát in de wereld te zetten. Als schrijver, theatermaker en coach voor creatievelingen, coach ik jou op een kernachtige manier en ben ik vertrouwd met creatieve (denk)processen. Waarom zou je niet jouw creatieve vleugels uitslaan zodat je trots kunt zijn op jezelf? Ontdek jouw volledige potentieel en leer het maximaal te benutten door een kennismakingsgesprek in te plannen voor coaching in Den Haag of online.

Coaching in Den Haag bij creatieve projecten

Ben je op zoek naar coaching in Den Haag gericht op de begeleiding bij een creatief project? Dit kan zich bijvoorbeeld richten op het tot de essentie komen van je kunstenaarschap of een ‘creative block’. Merk je bij jezelf dat je de behoefte hebt aan een sparringpartner die met jou meedenkt en jou adviseert? En/of een coach die jou stimuleert, inspireert, het beste in jou naar boven haalt? Met coaching in Den Haag ben je niet alleen! Afhankelijk van waar je tegenaan loopt stellen we een traject samen waardoor jij tot de kern van jouw kunstenaarschap komt. Vraag direct een intakegesprek aan voor coaching in Amsterdam of Den Haag!

Maak een afspraak

Keukentafelcoaching of creatieve noodhulp

Wil je live of digitaal even bijtanken en tegen een vriendelijk tarief (bij)kletsen en inspiratie opdoen? Coaching in Rotterdam of online is bij mij ook mogelijk in de vorm van keukentafelcoaching. Soms wil je als creatieveling gewoon even sparren, ongegeneerd over jezelf of over je werk praten, een levensvraag bespreken of een creatief project. Hier wil je niet altijd je vrienden, partner of collega mee belasten. Wil je ondertussen in beweging zijn? Ook wandelcoaching is mogelijk! Of heb je meer behoefte aan het op gang brengen van een creatief concept? Dan is Appeltje Eitje jouw reddingsboei! Naast creatieve noodhulp (ik breng jouw creativiteit opgang) fungeer ik als creatieve denkmachine; bij voldoende input kom ik met ideeën om jouw project op gang te helpen. Vraag nu een kennismakingsgesprek aan voor coaching in Den Haag of online!

Contact ons