There is a crack in everything.

That’s how the light gets in.
Direct naar:
Image

Coaching voor creatievelingen

Hoe zou het zijn als alles in jou stroomt? Omdat je goed naar jouw behoeften luistert en je talenten leeft? Bij Roca leer je wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf, je kunstenaarschap, en specifieke projecten te halen.

Judith: 'Roca is het Spaanse woord voor rots. De rots van Roca Coaching staat voor rust, kracht en vertrouwen. Ik werk vanuit het geloof dat veranderen kan zolang je een probleem creatief en zonder vooroordeel benadert. Ik combineer een liefdevolle coachhouding en een creatieve manier van denken met scherpe analyses en confrontaties. Ik moedig je aan te vallen, op te staan, opnieuw te beginnen en te groeien. Zo kom je snel tot nieuwe inzichten en gedrag. Met Roca Coaching maak je jouw professionele en persoonlijke vraagstukken op een prettige manier overzichtelijk en ’ready for action’. Na afloop zul je meer overzicht, daadkracht, creativiteit, zelfvertrouwen en (levens) energie ervaren.'

Ieder mens is een uniek persoon en eigenlijk, op zichzelf, het grootste kunstwerk ooit.

Levenscoaching voor creatievelingen

Zit jij bomvol talent en dromen maar lukt het jou niet om dat in de wereld te zetten? Waardoor je, als mens en creatieveling er niet uithaalt wat erin zit? Bij Roca sla je je vleugels uit!

Image
  • Ik zit veel in mijn hoofd en raak daardoor de verbinding met mezelf kwijt.
  • Ik raak verstrikt in details, ideeën en gedachten en verlies het overzicht.
  • Ik kan zo moeilijk NEE zeggen en heb moeite met grenzen.
  • Ik ben onzeker en vergelijk mezelf steeds met anderen.
  • Ik ben perfectionistisch en ik móet zoveel van mezelf.

Ontmoet jouw volledige potentieel en leer dat maximaal te benutten.

Loopbaancoaching voor creatievelingen

Werk jij als schrijver, (podium)kunstenaar, vormgever, grafisch ontwerper, bij de (nieuwe) media of ben jij juist die creatieveling die zich in een niet-creatieve werkomgeving staande moet houden? Kom jij in je werk niet tot je recht en wil je dat probleem nu vastpakken en oplossen? Of overweeg je van baan/richting te veranderen en heb je daarbij behoefte aan iemand die jou praktisch en emotioneel bijstaat? Iemand die jouw vragen en twijfels begrijpt, omdat ze hetzelfde proces als jij heeft doorgemaakt?

Image
  • Mijn werk is niet alleen mijn baan, het is mijn identiteit.
  • Ik denk dat ik niks anders kán en ermee stoppen voelt als falen.
  • Ik twijfel of ik wel goed genoeg ben in wat ik doe.
  • Mijn werk is niet wat ik dacht dat het zou zijn..
  • Ik twijfel of ik (tijdelijk) een ander beroep zal kiezen.

EMDR

Bij Roca kun je naast coaching in de vorm van gesprekken en oefeningen, ook gecoacht worden m.b.v. EMDR; een combinatie van praten, oefeningen en EMDR kan ook.
Door het werken met EMDR -Eye Movement Desensitization and Reprocessing – neemt de emotionele lading van nare of traumatische gebeurtenissen af; zo bevrijd je jezelf van de emoties, angsten, die daaruit voortvloeien, emoties die jouw persoonlijke groei in de weg zitten.
Als je alleen met EMDR behandeld wilt worden kan dat ook.

Tarieven EMDR sessie
   Particulier

   90 minuten: € 115,- excl. btw

   Bedrijven
   90 minuten: € 165,- excl. btw

Wil je meer weten over EMDR of wil je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen? Dan kun je je hier aanmelden.

Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig!

Referenties

Image
Image
Image
Image
Image

Studio Den Haag

Roca Coaching beschikt over een eigen coachingsstudio in een prachtig monumentaal pand middenin het historische hofkwartier in een van de oudste straten van Den Haag. Je kunt er -naast rust en aandacht- altijd op een kopje koffie of thee rekenen. Eens in de week werkt Judith een dag in Zeeland.

Adres (alleen op afspraak)
Roca Coaching studio
Juffrouw Idastraat 11
2513 BE Den Haag