CASA ROCA, voorjaarsretraites onder de Spaanse zon voor creatievelingen;  DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART!

CASA ROCA, voorjaarsretraites onder de Spaanse zon voor creatievelingen; DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART!

De plek ademt rust, ruimte en natuur. Vanaf de terrassen hoor je het ruisen van de bomen, het gezoem van de bijen en het fluiten van de vogels. Aan het einde van de middag zie je prachtige zonsondergangen en ’s nachts een wonderbaarlijk heldere sterrenhemel. De ochtenden begin je met yoga en een duik in het door bergen omringde zwembad.

KOM JE?

OLIJFOOGST

OLIJFOOGST

Vandaag is de oogst begonnen in onze Spaanse olijfgaard!

Aanstaande donderdag ga er zelf heen om er de nazomerretraites voor te bereiden.

Zin in!

FIESTAS DE ARROZ

FIESTAS DE ARROZ

Dit prachtige gebied ligt op slechts 25 min rijden van mijn huis Casa Roca, de plek waar ik de retraites voor creatievelingen organiseer.

Het huis ligt tussen twee prachtige natuurgebieden, de delta en Els Ports, in de bergen. Met zwembad.

Kom je?

Voor meer informatie over de retraites mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DE OLIJFGAARD VAN CASA ROCA

Sinds een paar maanden zijn onze olijfbomen in goede handen! Mei en Rob van Finca ecolive verzorgen onze bomen met liefde in ruil voor de oogst.

Van de olijven maken ze heerlijke biologische olijfolie. Deze kun je proeven als je te gast bent op Casa Roca tijdens een van de retraites.

Wil je meer weten over Finca ecolive of over de Roca Retraites? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar Finca ecolive op Facebook.

HASTA PRONTO

HÉ CREATIEVELING! DEZE NAZOMER ZIJN ER RETRAITES SPECIAAL VOOR JOU. KOM JE OOK NAAR SPANJE?

DROOM JIJ VAN een kleinschalige nazomerretraite? Met zwembad, yoga, bergwandelingen, heerlijk eten, de mogelijkheid om aan een project of aan jezelf te werken, én coaching?

En dat wil je in Spanje?!

ER ZIJN NOG EEN PAAR PLAATSEN …

HÉ CREATIEVELING!

HÉ CREATIEVELING!

Kom je niet verder in je leven en/of je werk?

ZIT JE VAST omdat onverwerkte ervaringen of beperkende overtuigingen (ik kan het niet, ik durf het niet, ik ben het niet waard, ik ben niet slim genoeg etc) jou in hun greep houden?

Vind jij dat je al veel geprobeerd hebt (bv therapie, trainingen, op eigen kracht) maar dat niets jou echt verder helpt?

Bij Roca Coaching voor Creatievelingen kun je naast coaching in de vorm van gesprekken en oefeningen, ook GECOACHT WORDEN m.b.v. EMDR; een combinatie van praten, oefeningen en EMDR kan ook.