Coaching in Amsterdam voor creatievelingen

Ben jij creatief en hoog opgeleid, en ben je op zoek naar coaching in Amsterdam en omgeving?  Omdat het, - hoewel jij boordevol potentie zit - , je maar niet lukt om jezelf, jouw ideeën, of een creatief project waar je mee bezig bent, in de wereld te zetten? Het is heel frustrerend als je vastzit en je weet niet hoe je dat moet doorbreken. 

Bij Roca Coaching keer je eerst terug naar de kern van wie je bent. Daar onderzoeken we waarom je vastloopt en waarom je er niet uithaalt wat erin zit. Samen met mij, je coach, train je vervolgens hoe je, op basis van jouw talenten, de vicieuze cirkel waar je in beland bent kunt doorbreken. 

Doordat je bij Roca ideeën om leert zetten in actie, zullen onrust, eenzaamheid en frustratie bij jou veranderen in overzicht, daadkracht en zelfvertrouwen. Met Roca ga je op een creatieve manier en met behulp van je verbeelding van stagnatie naar actie! Wil jij meer weten over deze Coaching in Amsterdam voor creatievelingen? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismaking of proefsessie, of lees mijn blogs op mijn website www.rocacoaching.nl

Bij Roca Coaching in Amsterdam en omgeving werken aan jouw potentieel

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij als creatieveling op zoek bent naar coaching in Amsterdam. Misschien zit je hoofd vol met twijfel en onzekerheden, waardoor jouw creativiteit stagneert en je niet tot je recht komt. Of misschien voel je je eenzaam en minderwaardig, omdat je (als creatieveling en/of als mens) onvoldoende erkenning krijgt. Als je niet het maximale uit jezelf haalt, is dat frustrerend en slecht voor je zelfvertrouwen. Als schrijver, theatermaker en coach voor creatievelingen, wil ik jou daarom maximaal stimuleren om jouw potentieel tot bloei te brengen. Dus, zoek jij als creatieveling coaching in Amsterdam? Waag dan de sprong en leer bij Roca Coaching hoe je jouw  creatieve vleugels uitslaat. Zodat je weer trots kunt zijn op jezelf! Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan en geef daarbij aan of je op zoek bent naar coaching in Amsterdam of coaching in Den Haag.

Maak een afspraak
Image

Ontmoet jouw coach

In het theater is het analyseren van mensen en hun (creatieve) processen mijn tweede natuur geworden. Het is mijn overtuiging dat een mens om gelukkig te zijn zijn talenten moet leven. Als coach breng ik jou daarom eerst tot de kern van wie jij bent. Daar laat ik je ontdekken wat jij nodig hebt om dát waar jij goed in bent in de wereld te zetten. Coaching in Amsterdam voor creatievelingen gaat voor mij over thuiskomen en leren vliegen. Over jezelf ontmoeten en daardoor minder eenzaam zijn. 

Met het coachen van creatievelingen geef ik het beste wat ik in huis heb en doe ik wat mij écht gelukkig maakt. Dus zit jij boordevol potentie maar lukt het jou niet jezelf, je ideeën, of een specifiek project in de wereld te zetten? Loop je vast en heb je daar last van? Mail of bel me voor een gratis kennismaking of een proefsessie levenscoaching, loopbaancoaching of projectcoaching voor creatievelingen: (06-16852729) judithderijke@rocacoaching.nl