Coaching in Amsterdam voor creatievelingen

Ben je op zoek naar coaching in Amsterdam en omgeving en ben jij creatief en hoog opgeleid? Zit jij boordevol potentie maar lukt het jou niet jezelf, jouw ideeën of een specifiek project, in de wereld te zetten? Waardoor jij stagneert en er niet uithaalt wat erin zit? Het is heel frustrerend als je vastzit en niet weet hoe je dit kunt doorbreken. Bij Roca Coaching (her)ontdek je de kern van jouw persoonlijkheid en jouw creativiteit. We gaan onderzoeken hoe het komt dat je niet vooruit komt en hoe je uit deze vicieuze cirkel komt. Doordat je jouw ideeën om leert zetten in actie zullen onrust, eenzaamheid en frustratie veranderen in overzicht, daadkracht en zelfvertrouwen. Van stagnatie naar actie dus! Wil je meer weten over mijn aanbod van coaching in Amsterdam en omgeving? Laat je inspireren door mijn blogs!

Tijdens coaching in Amsterdam werken aan jouw potentieel

Er kunnen verschillende redenen spelen waarom je op zoek bent naar coaching in Amsterdam. Misschien zit je hoofd vol met ideeën waardoor jouw creativiteit stagneert en jij niet tot je recht komt? Of voel je je minderwaardig over jezelf omdat je onvoldoende erkenning krijgt? Heb je last van onrust en onvrede omdat je jouw talenten niet leeft en je niet het maximale uit jezelf haalt? Als schrijver, theatermaker en coach voor creatievelingen wil ik je inspireren en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen. Dat is wat mij drijft! Dus waarom zou je niet de sprong wagen en jouw obstakels bij de kladden pakken tijdens coaching in Amsterdam? Het is tijd om de creatieve vleugels uit te slaan zodat je trots kunt zijn op jezelf. Vraag direct een intakegesprek aan! Geef hierbij aan of je op zoek bent naar coaching in Amsterdam of coaching in Den Haag.

Maak een afspraak

Ontmoet jouw coach

In het theater is het analyseren van mensen en hun (creatieve) processen mijn tweede natuur geworden. Ideaal gezien zou iedereen zijn talenten moeten leven. Als coach breng ik je daarom tot de kern van wie jij bent en laat ik je ontdekken wat jij nodig hebt om juist dát in de wereld te zetten. Coaching in Rotterdam en omgeving gaat voor mij over leren vliegen en thuiskomen. Niet alleen voor mijn cliënten maar ook voor mijzelf. Met het coachen van creatievelingen geef ik het beste wat ik in huis heb en doe ik wat mij écht gelukkig maakt! Dus zit je ergens mee in de knel? Geef jezelf een zetje in de goede richting en mail mij de reden van jouw stagnatie. Dan mail ik je terug om een gratis KNELBEL coachingssessie van dertig minuten met je in te plannen.

Contact ons