Coaching in Rotterdam: van stagnatie naar actie

Loop jij rondjes met een creatief project onder je arm (roman, voorstelling, kunstwerk)? En weet jij niet hoe en waar je moet beginnen? Met coaching in Rotterdam of online help ik jou te begrijpen waarom je vastzit en hoe je dit kunt doorbreken. Van stagnatie naar actie dus! Roca werkt vanuit het geloof dat veranderen kan, zolang je een probleem creatief en zonder vooroordeel benadert. Bij Roca wordt een liefdevolle coachhouding en een creatieve manier van denken en coachen gecombineerd met scherpe analyses en confrontaties. Zo kom je snel tot nieuwe inzichten zodat je jezelf in de ogen kunt kijken en jouw talenten tot uitdrukking kunt brengen. Ben je benieuwd naar welke cliënten bij mij aanklopten voor coaching in Amsterdam en omgeving? Lees dan mijn blogs!

Coaching in Rotterdam en methodieken

Bij coaching in Rotterdam of online maak ik gebruik van tegengestelde elementen die samenwerken. Zo staat verbeelding naast analyse, bescherming naast confrontatie en rust en tijd naast snelheid en kracht. Bij Roca nemen handelen en denken in het moment naast doelgerichtheid en focus een belangrijk onderdeel in tijdens de coaching. Hierdoor is mijn werkwijze voor coaching in Rotterdam of online effectief en snel. Daarnaast wordt er op een creatieve manier gebruik gemaakt van diverse erkende methodieken zoals Gestalt en Voice Dialogue. Denk je nu: ‘Ik kan van alles, maar het lukt mij niet om mijn talenten (voldoende) tot uitdrukking te brengen. Help ik zit vast!’? Wil jij jezelf NU een zetje in de goede richting geven? Mail mij de reden van jouw stagnatie en ik mail je terug om een gratis KNELBEL sessie (30 minuten) voor coaching in Rotterdam of online in te plannen.

Maak een afspraak

Coaching in Spanje op een landgoed in de bergen

Wil je je graag voor een periode in een Spaanse droom te wanen? Tussen Barcelona en Valencia staat een heerlijk huis op een prachtige plek in een landgoed met olijfbomen vlakbij de kust en een natuurgebied. Hier organiseer ik retraiteweken voor creatievelingen waarin ontspanning en/of werken wordt gecombineerd met coaching, yoga, bergwandelingen, strand en heerlijke maaltijden! Het huis is periodiek ook te huur voor creatievelingen die inspiratie, rust en een prachtige omgeving nodig hebben. Wil je meer informatie? Mail naar judithderijke@rocacoaching.nl. Roept alles in je: ‘Ik wil NU een zetje in de goede richting?’ Vraag dan een kennismakingsgesprek voor coaching in Den Haag en omgeving.

Contact ons