Coaching in Rotterdam: als creatieveling van stagnatie naar actie

Loop jij rondjes met een creatief project onder je arm (roman, voorstelling, kunstwerk)? En weet jij niet hoe en waar je moet beginnen? Of loop je als creatieveling vast in je leven of werk. Met coaching in Rotterdam of online help ik jou te begrijpen waarom je vastzit en hoe je dit kunt doorbreken. Van stagnatie naar actie dus! Roca werkt vanuit het geloof dat veranderen kan, zolang je een probleem creatief en zonder vooroordeel benadert. Bij Roca wordt een liefdevolle coachhouding en een creatieve manier van denken en coachen gecombineerd met scherpe analyses en confrontaties. Zo kom je snel tot nieuwe inzichten waardoor je jezelf opnieuw in de ogen kunt kijken en jouw talenten weer tot uitdrukking brengt. Ben je benieuwd naar welke cliënten bij mij aanklopten voor coaching in Amsterdam en omgeving? Ga dan naar www.rocacoaching.nl en lees de referenties op mijn website!

Coaching in Rotterdam en methodieken

Bij levens en loopbaan coaching in Rotterdam of online maak ik gebruik van tegengestelde elementen die samenwerken. Zo staan tijdens de coaching verbeelding naast analyse, bescherming naast confrontatie en rust en tijd naast snelheid en kracht. Daarnaast nemen focus, doelgerichtheid en coachen in het moment (ik werk graag creatief en intuïtief en mijd gebaande paden) een belangrijk onderdeel in. Hierdoor is mijn werkwijze voor coaching in Rotterdam of online snel, anders en effectief. Ik laat me zeker inspireren door erkende methodieken zoals Gestalt en Voice Dialogue, maar ik laat me er niet door leiden. Denk je nu: Ik kan van alles, maar het lukt mij niet om mijn talenten helemaal tot uitdrukking te brengen. Of ‚’ik heb al van alles geprobeerd maar help ik zit vast !Mail mij dan de reden van jouw stagnatie en ik neem contact met je op om een gratis kennismaking of proefsessie voor coaching in Rotterdam of online in te plannen.

Maak een afspraak
Image

Coaching in Spanje op een landgoed in de bergen

Wil je je graag voor een periode in een Spaanse droom wanen? Tussen Barcelona en Valencia staat een heerlijk huis op een prachtige plek in een landgoed met olijfbomen vlakbij de kust en een natuurgebied. Hier organiseer ik retraîteweken voor creatievelingen waarin ontspanning en/of werken wordt gecombineerd met coaching, yoga, bergwandelingen, strand en heerlijke maaltijden! Het huis is periodiek ook te huur voor creatievelingen die inspiratie, rust en een prachtige omgeving nodig hebben. Wil je meer informatie? Mail naar judithderijke@rocacoaching.nl. Wil je me, voor je deze sprong waagt, eerst leren kennen als coach?’ Vraag dan een gratis kennismakingssessie of gesprek aan (06-16852729 judithderijke@rocacoaching.nl) voor coaching in Den Haag of Rotterdam .