BEN JIJ KUNSTENAAR, SCHRIJVER OF ARTIEST? EN ZIT JE THUIS OF ZONDER WERK? MELD JE HIER VOOR (GRATIS) ONLINE COACHING

BEN JIJ KUNSTENAAR, SCHRIJVER OF ARTIEST? EN ZIT JE THUIS OF ZONDER WERK? MELD JE HIER VOOR (GRATIS) ONLINE COACHING

Ineens heb je zeeën van tijd en vele vragen: wat biedt de toekomst? hoe moet ik omgaan met deze onzekerheid? hoe houd ik mijn creativiteit gaande? Of misschien voel je juist nu de behoefte aandacht te geven aan dat (persoonlijke) vraagstuk waar je al langer mee rondloop?

Omdat ik als theatermaker veel affiniteit heb met de culturele sector ontwikkelde ik een pilot: 50 minuten gratis, digitale coaching voor creatievelingen. We kunnen mailen, bellen of skypen. Als het bevalt maak ik voor jou een digitaal coachingstraject op maat. De kosten bepalen we samen a.h.v. jouw (financiële) situatie.

Wat zo'n traject jou oplevert?
- inzicht in jouw situatie, persoonlijkheid en gedrag
- handvatten om daar (anders) mee om te gaan
- structuur, doelgerichte acties en inspiratie
- je leert eenvoudiger bij de essentie van jouw leven en/of jouw kunstenaarschap te komen

Interesse? Plaats hier een reactie of stuur mij een bericht. Ken je iemand anders die hier baat bij heeft? Deel dan deze oproep.