CASA ROCA, voorjaarsretraites onder de Spaanse zon voor creatievelingen;  DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART!

CASA ROCA, voorjaarsretraites onder de Spaanse zon voor creatievelingen; DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART!

De plek ademt rust, ruimte en natuur. Vanaf de terrassen hoor je het ruisen van de bomen, het gezoem van de bijen en het fluiten van de vogels. Aan het einde van de middag zie je prachtige zonsondergangen en ’s nachts een wonderbaarlijk heldere sterrenhemel. De ochtenden begin je met yoga en een duik in het door bergen omringde zwembad.

KOM JE?

Het is een plek om heerlijk te ontspannen of te werken. Ook is het een ideaal vertrekpunt voor magische bergwandelingen, fietstochten, of een bezoekje aan de Ebro Delta.

Naast een privékamer en drie heerlijk, écht Spaanse maaltijden (bereid met onze eigen olijfolie!), kun je op Casa Roca gecoacht worden: bij een specifiek creatief project (bijvoorbeeld schrijfcoaching), maar ook kun je als creatieveling loopbaancoaching of levenscoaching krijgen.

“Casa Roca is dé plek om te ontspannen, inspiratie op te doen en écht contact met jezelf en anderen te maken. In (en rondom) het huis ontbrak het aan niets; alles was zeer schoon en iédere plek, van slaapkamer tot tafeltje onder olijfboom, is met aandacht en liefde ingericht. Judith is een geweldige (gast)vrouw en coach, ze voelt perfect aan wat er nodig is. Ik heb veel gelachen, geleerd en om me heen gekeken. Het was een heel rijke ervaring.” Mirjam, schrijfster

Ben je nieuwsgierig en wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Plaats hieronder een reactie of mail me op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem contact met je op.

Als je meer wilt weten over mij als coach voor creatievelingen, of de mogelijkheden m.b.t. coaching, in Nederland of in Spanje, kun je een kijkje nemen op mijn website www.rocacoaching.nl (de pagina over de Spanje Retraites is nog in de maak.)

Natuurlijk kun je een retraite voor creatievelingen ook als kerstcadeau voor je loved ones overwegen, ze vinden dit jaar plaats tussen 25 mei en 11 juni

Groet en wie weet tot snel! Judith