HÉ CREATIEVELING! DEZE NAZOMER ZIJN ER RETRAITES SPECIAAL VOOR JOU. KOM JE OOK NAAR SPANJE?

DROOM JIJ VAN een kleinschalige nazomerretraite? Met zwembad, yoga, bergwandelingen, heerlijk eten, de mogelijkheid om aan een project of aan jezelf te werken, én coaching?

En dat wil je in Spanje?!

ER ZIJN NOG EEN PAAR PLAATSEN …

“Casa Roca is dé plek om te ontspannen en inspiratie op te doen. Judith is een geweldige (gast)vrouw en coach, ze voelt perfect aan wat er nodig is."

“Overal in en om het huis zijn plekjes waar je kunt verblijven. Van plofbank tot schrijvers tafeltje (met bloemetjes uit de tuin), van hangmat tot ligstoel aan het zwembad. Iédere plek is met aandacht en liefde ingericht”.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Je komt met een (levens)vraag of (creatief) project waar je mee aan de slag wilt. Tijdens een intake vertel je mij wat je nodig hebt en hoe ik jou kan helpen, - als gastvrouw en als coach. In Spanje zal de prachtige omgeving, het comfortabele huis en het heerlijke zwembad de rest van het werk doen.

“Naast de coaching en yoga was er steeds voldoende tijd om je eigen plan te trekken. Het zwembad was heerlijk en het uitzicht op de bergen prachtig, -we hebben zelfs een duik genomen onder de sterren. Het huis ligt in een prachtige omgeving en is ruim opgezet met veel ruimte voor je ‘personal space’. De ochtendyoga vindt plaats op een bijna magische plek!”

NAAST DE 4 DAAGSE IS ER NU OOK DE 7 DAAGSE, deze heeft 1 maal i.p.v. 2 maal daags groepscoaching; zo hou je meer tijd over voor je project. De 7 daagse is aan te raden als je bv wilt schilderen of schrijven.

“Als je leven of je werk je uitdagingen geeft waar je in verstrikt raakt, dan is het fijn als je daar met iemand over kan praten. Zowel praktisch als emotioneel is Judith voor mij een fantastische coach. Het prettige aan deze retraite was, dat je volgt waar je behoefte aan hebt. Niks moet, alles mag.”

De 4 daagse retraite is van 19 tot 23 oktober 2022.

Voor 4 nachten, inclusief eten, drinken, slapen, 1 x daags yoga, 2 x daags groepscoaching, 1 x individuele coaching van 60 minuten en 1 excursie betaal je voor:

Een eenpersoonskamer: 745.00 excl btw

Een tweepersoonskamer: 645.00 excl btw

Extra individuele coaching: 75.00 excl btw per 60 minuten

De 7-daagse is van 26 oktober tot 2 november 2022.

Voor 7 nachten, inclusief eten, drinken, slapen, 1 x daags yoga, 1 x daags groepscoaching, 1 x individuele coaching van 60 minuten en 1 excursie betaal je voor:

Een eenpersoonskamer: 1045.00 excl btw

Een tweepersoonskamer 975.00 excl btw

Extra individuele coaching: 75.00 excl btw per 60 minuten

Wil je je aanmelden of heb je behoefte aan meer informatie? Mail me op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 0616852729

HASTA PRONTO!

Judith, Roca Coaching