VLIEGEN

'Op mijn twaalfde ben ik geworden wat ik nu ben, op een kille bewolkte dag in de winter van 1975. (…) Dat is lang geleden, maar ik heb geleerd dat het niet waar is wat ze over het verleden zeggen, dat je het kunt begraven. (…) Als ik nu terugkijk, besef ik dat ik de afgelopen zesentwintig jaar die steeg in ben blijven turen.'

Uit: De vliegeraar, van Khaled Hosseini

Heeft het verleden jou ook in zijn greep? Heb je bijvoorbeeld last van angsten die je klein houden? Zijn er gedragspatronen die je in de weg zitten en je beperken, terwijl je snakt naar zelfontplooiing en bevrijding?

Bij Roca ontdek je wie jij in essentie bent en leer je, vanuit zelfacceptatie, wat jij nodig hebt om het maximale uit je jezelf te halen. Met behulp van gesprekken, opdrachten, analyse en verbeelding, brengen we je (verstopte) dromen in kaart. Van daaruit stippelen we de route uit die jou past om tot bloei te komen.

Omdat ik als coach vertrouw op mijn intuïtie, mijn kennis, mijn analytisch vermogen, en ik geloof in de kracht van de ontmoeting en vooral in jou, werk ik niet vanuit standaard coachingsmodellen.

Ben jij ook op zoek naar de beste versie van jezelf? En kun je daar best wat liefdevolle, creatieve, doortastende hulp bij gebruiken? Mail dan voor een gratis kennismaking, live of online, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk eens op mijn website naar de reacties van mensen die jou voorgingen.

Roca biedt levens- en loopbaancoaching voor creatievelingen en begeleiding bij diverse creatieve trajecten.