RETRAITES VOOR CREATIEVELINGEN IN SPANJE

'Aqui vamos!' Volgende week ga ik van start met mijn Spaanse retraites! Het zwembad lonkt, de ligstoelen pronken, en alles in huis ruikt naar fruit en schone was. 'Welkom!' zeggen de Spaanse zon, de olijfbomen en de bergen met zijn geiten.

Al mijn gasten hebben een doel; de één wil werken aan een roman, de ander wil onderzoeken wat hij aan kunst wil maken, weer een ander staat op een beroepensplitsing en nog een ander wil in zijn leven en werk, eindelijk eens grenzen leren stellen en dan uitrusten.

Ik, op mijn beurt, ga er alles aan doen om de doelen van mijn gasten mogelijk te maken. Ik zal als coach met ze aan de slag gaan (in welke mate, dat bepalen ze zelf) maar ook vermoed en hoop ik dat yoga met zicht op de bergen, lekker eten, zwemmen, rust, en een prachtige omgeving, hun uitwerking niet zullen missen.

Ben jij ook een creatieve geest en verlang je naar een kleinschalige Spaanse nazomer-retraite met de mogelijkheid gecoacht te worden? Mail of bel (06-16852729 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en ik voorzie je van alle benodigde informatie.

Hasta pronto!