Coaching voor jonge, beginnende schrijvers, artiesten en kunstenaars

Coaching voor jonge, beginnende schrijvers, artiesten en kunstenaars

Sta jij als kunstenaar, schrijver, artiest aan het begin van je carrière en heb je vragen als:

  • Wat is de kern van mijn kunstenaarschap?
  • Hoe maak ik de overgang naar de beroepspraktijk?
  • Hoe vind ik mijn balans tussen mijn privé en werk en geef ik vorm aan mijn (nieuwe) leven?
  • Hoe houd ik mijn creativiteit gaande maar breng ik ook structuur aan in mijn werk en in mijn dagen?
  • Juist een beginnend artiest, kunstenaar of schrijver, kan soms wel wat coaching gebruiken. Zodat zij (hij) haar weg vindt in haar nieuwe leven en ontdekt wat haar nou precies gelukkig maakt. Welke dromen wil je najagen en wat is er allemaal nodig om dat te realiseren?

Om voor beginnende creatievelingen die nog geen financieële armslag hebben, coaching toch mogelijk te maken, ontwikkelde Roca coachingspakketten tegen een gereduceerde prijs. Deze pakketten bestaan uit:

  • Een intake van 30 tot 45 min om het vraagstuk of probleem helder te krijgen.
  • 5 coachingssessies van een uur om met jouw vraagstuk aan de slag gaan en de gestelde doelen te realiseren.
  • Thuisopdrachten om de doelen nauwkeuriger in kaart te brengen en nieuw gedrag uit te proberen.

Meer weten?
Bel me op 06 - 16 85 27 29 of mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

afbeelding: Eko Nugroho