Creatieve schrijfcoaching voor gevorderde en beginnende schrijvers in Den Haag

Creatieve schrijfcoaching voor gevorderde en beginnende schrijvers in Den Haag

Wil jij dolgraag jouw levensverhaal, een toneelstuk of een andere creatieve tekst schrijven? Maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Heb je bijvoorbeeld last van witte-pagina-angst, een writers block, of zoek je gewoon een goede, inspirerende stok achter de deur?

Voor wie creatief wil (leren) schrijven en daarin begeleid wil worden door een professional is er nu Roca Creatieve Schrijfcoaching. Na afronding van een Roca Creatief Schrijftraject ben jij instaat om zelfstandig en geïnspireerd jouw eigen werk te schrijven.

Omdat er bij Roca niet alleen naar het schrijfambacht wordt gekeken maar ook naar jouw persoonlijke thema's en stijl (wat is het verhaal dat alleen jij kunt schrijven? wat is jouw taal? wat zit jou in de weg om te schrijven? wat heb jij nodig?) worden er duurzame resultaten geboekt.

Hoe het in zijn werk gaat? Tijdens een gratis intake vertel jij waar je mee aan de slag wilt, hoeveel ervaring je hebt, wat jou (tot nu!) heeft tegengehouden en of je last hebt van praktische en/of creatieve remmingen. Op basis van jouw wensen, behoeften en ervaring maken we een stappenplan en stellen we een creatief schrijfpakket samen.

Een Roca Creatief Schrijfpakket bestaat uit minimaal vijf individuele sessies waarin jouw thema, verhaal en stijl helder worden. Je leert schrijftechnieken en krijgt persoonlijke tips, opdrachten en oefeningen aangereikt. Aanvullend zijn er groepssessies mogelijk waarin je andere (aspirant)schrijvers ontmoet.

De belofte ... schrijven is een persoonlijk proces, daarom helpen schrijftips en technieken alleen wanneer deze gecombineerd worden met een persoonlijke benadering. Roca coacht jou vanuit de vragen: Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je? Wat droom je? Wat heb jij nodig om er te komen? Aan het einde van een Roca Schrijftraject zul je over voldoende zelfinzicht, ambacht, techniek en inspiratie beschikken om als schrijver zelfstandig aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig? Bel of mail voor een gratis kennismaking en binnen twee weken heb je een afspraak. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website. De schrijfcoaching vindt plaats, overdag, 's avonds en in het weekend, in de mooie Roca Studio, in de oude binnenstad van Den Haag

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-16852729