CREATIVITEIT, JOHAN CRUIJFF, CORONA

CREATIVITEIT, JOHAN CRUIJFF, CORONA

De oproep niet naar buiten te gaan vraagt niet alleen om solidariteit maar ook om CREATIVITEIT.

Want hoe besteed je je dagen zinvol en begeleid je bijvoorbeeld je kinderen?
Ik haal inspiratie uit JOHAN CRUIJFF; elk nadeel heb z'n voordeel. En probeer binnen de omstandigheid kansen te zien. Zo heb ik gisteren een kookschema aan de koelkast gehangen en maak ik nu elke avond de maaltijd samen met een van mijn kinderen. Zo kunnen ze leren koken (en gaan ze dat hopelijk in de toekomst ook eens van me overnemen!) Daarnaast probeer ik de week te verbijzonderen door bijvoorbeeld vaker samen te lunchen, een spelletje te spelen en -op zijn eigen verzoek!- mijn zoon’s haren te knippen. Ook ga ik me zetten aan die cursus Spaans en die stapel boeken die ik maar voor me uit blijf schuiven.

Wil jij GRATIS sparren met mij als creatieve coach over hoe om te gaan met de nieuwe omstandigheden? Mail me op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel gezondheid maar ook creativiteit en plezier gewenst,

Judith de Rijke