DOE JE A.S DONDERDAG MEE MET MIJN ONLINE (GRATIS) SPREEKUUR?

DOE JE A.S DONDERDAG MEE MET MIJN ONLINE (GRATIS) SPREEKUUR?

Volgende week donderdag 4 juni hou ik in de middag een online spreekuur. Speciaal voor (beginnende) kunstenaars, schrijvers, theatermakers en artiesten.

Heb jij een vraag op het gebied van omgaan met perfectionisme en/of onzekerheid, het levend en vruchtbaar houden van je creativiteit, hoe om te gaan met geen of weinig werk, hoe van een idee tot een plan van aanpak te komen, hoe van het leven te genieten als het werk er niet is of niet wil stromen?

Of wil je gewoon even delen waar je op dit moment tegenaan loopt zodat ik met je mee kan denken? Meld je dan aan! Ik kan niet garanderen dat ik alle antwoorden heb, maar 2 weten altijd meer dan 1, dus laten we elkaar vooral een zetje in de goede richting geven :)

Interesse? Plaats hieronder een reactie of stuur me een persoonlijk bericht, dan maken we een afspraak. Ik heb plek voor 5 mensen. Leuk je dan te ontmoet