DOE JE A.S VRIJDAG 19/06 (WEER) MEE MET MIJN ONLINE SPREEKUUR?

DOE JE A.S VRIJDAG 19/06 (WEER) MEE MET MIJN ONLINE SPREEKUUR?

Mijn gratis online spreekuur op 4 juni was zo inspirerend dat ik het nog een keer aanbied, nu op een vrijdag in de middag. Speciaal voor (beginnende) kunstenaars, schrijvers, theatermakers en artiesten.

Heb jij een vraag op het gebied van omgaan met perfectionisme en/of onzekerheid, het levend en vruchtbaar houden van je creativiteit, hoe om te gaan met geen of weinig werk, hoe van een idee tot een plan van aanpak te komen, hoe van het leven te genieten als het werk er niet is of niet wil stromen?

Of wil je gewoon even delen waar je op dit moment tegenaan loopt op het gebied van werk of privé, zodat ik met je mee kan denken? Meld je dan aan! Ik kan niet garanderen dat ik alle antwoorden heb, maar 2 weten altijd meer dan 1, dus laten we elkaar vooral een zetje in de goede richting geven :)

Interesse? Plaats hieronder een reactie of stuur me een persoonlijk bericht, dan maken we een afspraak. Ik heb plek voor 5 mensen. Leuk je dan te ontmoeten